Werkwijze

U wilt een nieuwe website of het webdesign uw huidige website laten vernieuwen?
Dan gaan wij samen met u bepalen waaraan deze website dient te voldoen. Zo krijgt u van ons een passend advies, wij willen natuurlijk niet dat u onnodige kosten zult maken.

Als u een nieuwe website wilt laten ontwikkelen, doorlopen wij samen met u een aantal stappen

 • Vooronderzoek
  Na een gesprek, eventueel via de mail, gaan we samen bepalen wat u nodig heeft. Aan de hand van u verhaal kunnen we  uw wensen, gedachten en ideeën in kaart brengen.

 • Functioneel ontwerp
  Nadat de doelstellingen en de doelgroep bekend zijn, wordt het duidelijk wat u organisatie met een website wil bereiken. Maar vooral ook wie. Deze doelstellingen worden omgezet in een functioneel ontwerp.

 • Grafisch ontwerp
  Vaak wordt er een mooi plaatje gemaakt, afgestemd op de huisstijl en andere grafische componenten. Alle kleuren worden op elkaar afgestemd, et resultaat is vaak erg fraai, maar als er vervolgens ‘echte’ content wordt geplaatst zoals banners, of de site wordt gevuld dan blijft er vaak weinig meer over van het mooie ontwerp.  Naar aanleiding van het vooronderzoek en functioneel ontwerp gaan wij direct aan de slag  i.p.v. een grafisch ontwerp. Dit is vrijblijvend een live ‘ontwerp’ die u zelf kunt volgen en elk moment aangepast kan worden om teleurstellingen te voorkomen. Indien nodig schakelen we specialisten in, want we kunnen en willen geen generalisten zijn.

 • Online zetten
  Na uw goedkeuring van de website in de testomgeving, gaat de site officieel ‘de lucht’ in en wordt deze gehost op onze eigen servers of op uw huidige server. De website is dan zichtbaar voor uw klanten en de rest van de buitenwereld.